вівторок, 11 лютого 2014 р.

Зустріч з ветеранами в Сторожинецькій районній гімназії

07.02.2014 р., в Сторожинецькій районній гімназії, відбулася зустріч з ветеранами, дітьми війни, з нагоди 70-ї річниці Великої Вітчизняної війни, що проживають в м. Сторожинці.
Минають роки, відлітають у вічність. Уже чимало відлетіло років, відколи замовкли останні постріли гармат, настала тиша, прийшов на нашу землю мир довгожданий, вистражданий, здобутий найвищою ціною людських життів. 

Зовсім нещодавно, 07.02.2014р., в Сторожинецькій районній гімназії, відбулася зустріч з ветеранами, дітьми війни, з нагоди 70-ї річниці Великої Вітчизняної війни, що проживають в м. Сторожинці. 

На зустріч були присутні діти війни: Нікіфоряк В.І. голова спілки ветеранів м. Сторожинець, Головненко Н.Є., Павлишина А.П., Ребеза В.Т., Морошан О.Д. та Гаденко М.І.. 

Під керівництвом вчителя світової літератури Мишковської І.Є. учні гімназії підготували змістовний виховний захід, який доповнювався піснями років Великої Вітчизняної війни. Також вони привітали ветеранів і учасників війни квітами та вітальними листівками. Нажаль, за станом здоров’я на зустрічі не змогли бути присутній всі запрошені ветерани, але про їхні подвиги задля перемоги ми всі пам’ятаємо. 

Ветерани та учасники Великої Вітчизняної війни поділились спогадами про свої бойові шляхи та тяжку працю задля Перемоги. Їх розповіді були цікавими і змістовними, адже вони все це відчули на собі, пройшли і вижили. 
Усе далі відходять грізні і важкі роки Великої Вітчизняної війни, але не згасає пам'ять про тих, хто не шкодував своєї крові, свого життя. Кожен із нас поділяє думку, втілену в словах: «Ніхто не забутий, ніщо не забуто».

Немає коментарів:

Дописати коментар